Няма продукти в кошницата.

Професионален гаранционен и извънгаранционен сервиз

Важно допълнение към търговската ни дейност е пълното гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване на нашите клиенти.

За надеждното техническо състояние на вашите машини се грижат специалисти по механика, електротехника и електроника с многогодишен опит които могат да направят бърза диагностика и качествен ремонт. Качеството на сервизна поддръжка е също така резултат от отлично оборудвана база и наличието на необходимите резервни части. Сервиза се намира в централния офис и склад на Аргомаркет, а при необходимост и на място при клиента.

Всички клиенти, закупили машини от ArgoMarket, при появата на проблем с машините, могат да се обръщат за необходимите им части към Сервиза.

Извършваме всякакви ремонти на моторни триони McCulloch, Partner, Husqvarna, Hitachi, Gardena и др. Правим основни и текущи ремонти четиритактови двигатели, генератори и моторни помпи Kipor, Kama, Sumec, Firman, Lutian, Honda и др. Смяна на двигатели на мотофрези. Сервиз на електроинструменти Hitachi, въздушни компресори Oma, компресорни глави Abac, заваръчна техника Argo, хидрофорни, потопяеми, наземни и сондажни помпи и др. На склад разполагаме с части за всички машини, които продаваме. Продажба на консумативи, вериги за моторни триони, шини, кордови глави, компресорни масла, двутактови и четиритактови двигателни масла и т.н.

Посетете нашите магазини и дистрибутори или поискайте повече информация онлайн!

Централен офис и склад

бул. Владимир Вазов 126
София 1836
Сервиз: ++359 896 702760
Телефони: ++359 2 9442018, ++359 2 9460460
Мобилен: ++359 896 702770